Importeren
Laat dat maar aan ons over...

Uw specialist op het gebied van auto's importeren!

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van auto's uit het buitenland. Hoofdzakelijk importeren wij veelal jong gebruikte auto's en youngtimers van de premium merken zoals bijvoorbeeld; Audi, BMW, Land Rover, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen. Wij kunnen voor u het het complete importtraject verzorgen, hiermee kunt u een auto importeren zonder risico. Bij het importeren van een auto komt veel bij kijken zoals; BPM berekening, BTW berekening, transport, wetgeving in diverse landen, veel administratieve handelingen.

Onze werkwijze stap voor stap


1. Waarom een auto importeren uit het buitenland?
2. Een afspraak maken om uw wensen te bespreken
3. Het zoeken naar uw gewenste auto
4. Auto gevonden? Hoe nu verder?
5. De auto importeren in Nederland en rijklaar maken
6. De aflevering van uw nieuwe auto
7. Wat zijn de kosten?

1: Waarom een auto importeren uit het buitenland?

Een van de belangrijkste redenen van het importeren van een auto uit het buitenland is het enorme prijsverschil. Doordat er veel meer aanbod is in bijvoorbeeld Duitsland zijn de prijzen hier veel gunstiger ten opzichte van Nederland. Ook een erg belangrijk aspect is de BPM (Belasting van Personen auto en Motorrijwielen), op een gebruikte auto mag namelijk afgeschreven worden op de BPM. Dit betekend dat een groot gedeelte van de BPM bij een gebruikte auto afgeschreven kan worden waardoor er minder BPM betaald voldaan hoeft te worden.

Naast de aanzienlijke kostenbesparing op de aanschafprijs en BPM is er in het buitenland een veel groter aanbod te vinden dan in Nederland. Voornamelijk halen wij de te importeren auto's uit Duitsland en België, zeer speciale auto's zoeken wij internationaal.
Naast het grote aanbod in geheel Europa zijn hier ook auto's te vinden met een veel rijkere uitrusting dan in Nederland. Zoekt u bijvoorbeeld het nieuwste type BMW 535d met Comfort interieur, Head Up display, Panoramadak, Elektrische Trekhaak en achterbank verwarming in een specifieke kleur? Grote kans dat u deze auto niet in Nederland vind maar wel in het buitenland.

Zoekt u een auto met een lage kilometerstand?
In het buitenland is een ruim aanbod te vinden van auto's met lage kilometerstanden en de juiste opties die bij uw wensen aansluiten.

Samenvatting


1. Aanzienlijke kostenbesparing
2. Zeer groot aanbod in geheel Europa
3. Rijkere uitrusting, vaak veel opties
4. Lage kilometerstanden

2: Een afspraak maken om uw wensen te bespreken

We maken een afspraak om uw wensen te bespreken, dit kan bij ons op het bedrijf of wij bieden de mogelijkheid om bij de klant langs te komen, dit is ook mogelijk in de avond en in het weekend. Bij deze afspraak wordt besproken wat uw wensen zijn en hierbij kijken we of het rendabel is om deze auto uit het buitenland te halen.

Samenvatting:


1. Afspraak maken
2. Wensen bespreken
3. Is het rendabel om uw auto te importeren?

3: Het zoeken naar de gewenste auto

Op de verschillende occasionssites is een zeer uitgebreid aanbod te vinden van auto's, hier zit ongetwijfeld een auto bij die bij uw wensen aansluit. Daarnaast hebben wij onze eigen inkoopkanalen in het buitenland zoals; fabrikanten, merkdealers, financieringsmaatschappijen, leasemaatschappijen enzovoorts. Na aanleiding van uw zoekopdracht kunnen wij een passende auto voor u vinden, hebben wij deze gevonden dan kunnen we naar stap 4.

Daarnaast kunt u zelf ook het aanbod in de gaten houden op een aantal bekende sites zoals bijvoorbeeld:
www.autoscout24.nl  (let op de u wel internationaal gaat zoeken)
www.mobile.de

Samenvatting


1. Auto zoeken
2. Auto gevonden
3. Snel naar stap 4

4: Auto gevonden? Hoe nu verder?

De auto is gevonden die bij uw wensen aansluit maar hoe nu verder? In Nederland controleren wij zowel de auto als de aanbieder. Wij controleren de aanbieder om er zeker van te zijn dat dit een betrouwbare partij is. Daarna gaan wij vanuit Nederland de auto beoordelen door contact op nemen met de aanbieder hierbij vragen wij aanvullende informatie met betrekking tot de staat van de auto. Daarna kunnen wij in onderhandeling gaan met de aanbieder over de prijs, hierna kunnen wij u een aanbieding doen waarvoor wij deze auto kunnen leveren. Wij communiceren onze bevindingen door aan u en bespreken hierbij of wij daadwerkelijk gaan afreizen naar het buitenland om de auto te bezichtigen en naar Nederland te transporteren.

Als dit uw auto lijkt te zijn reizen wij persoonlijk af naar het buitenland om de auto ter plaatse te keuren. Tijdens onze inspectie onderwerpen wij de auto aan een visuele en technische inspectie en wordt er proefgereden met de auto. Als dit allemaal positief uitvalt zullen wij de auto aanschaffen en naar Nederland transporteren.


 

Samenvatting


1. Controleren van auto en aanbieder vanuit Nederland
2. Aanvullende informatie inwinnen
3. Onderhandelen met de aanbieder
4. Een aanbieding maken voor u
5. Afreizen naar het buitenland om de auto te inspecteren
6. Auto transporteren naar Nederland

5: De auto importeren in Nederland en rijklaar maken

De auto is zojuist in Nederland aangekomen en zal op Nederlands kenteken gezet moeten worden en rijklaar gemaakt moeten worden. Voordat de auto een Nederlands kenteken krijgt moeten er een aantal belangrijke zaken geregeld worden. De auto moet namelijk bij de RDW ingevoerd worden en de BPM aangifte moet ingediend worden bij de Belastingdienst. Nadat de auto ingevoerd is en de BPM voldaan is zal de auto een Nederlands kenteken krijgen. Nu kunnen wij uw auto rijklaar maken. Indien nodig zal de auto een APK keuring krijgen en wordt een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Tevens kunnen wij extra accessoires aanbrengen aan de auto denk hierbij aan bijvoorbeeld: trekhaak monteren, winterbanden leveren, alarmsyteem plaatsen enz. Indien gewenst wordt de auto compleet gepoetst en het interieur compleet gereinigd. Wij garanderen dat wij de auto goed en netjes afleveren aan u!

Samenvatting


1. Invoer auto bij de RDW
2. BPM aangifte bij de Belastingdienst
3. Indien gewenst accessoires monteren
4. Rijklaar maken
5. Indien gewenst complete poetsbeurt

6: De aflevering van uw auto

Nadat de auto is ingevoerd en rijklaar is gemaakt kan de auto afgeleverd worden aan u. Wij bieden als speciale service dat wij de auto bij u thuis kunnen afleveren waardoor u dus niet de deur uit hoeft. Tevens kan hierbij uw "oude" auto ook ingeleverd worden indien wij deze ingeruild hebben.

Samenvatting


1. Auto afleveren, indien gewenst bij u thuis
2. Uw oude auto afleveren

7: Wat zijn de kosten?

Aangezien elke auto anders is en altijd op een andere locatie staat bieden wij uitsluitend maatwerk oplossingen aan. Hierbij maken wij vooraf vrijblijvend offerte waarbij het totaal te betalen bedrag in staat en, indien van toepassing het inruilbedrag van uw oude auto.

Op deze manier weet u dus exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan achteraf.

Wilt u zelf mee naar het buitenland om de auto te bekijken?

Wilt u nauw betrokken zijn bij het importtraject dan bieden wij u de mogelijkheid om mee te reizen naar het buitenland om de auto ter plekke te bekijken.

Contact


Kies ook voor een persoonlijke aanpak!

  info@premiumimport.nl
  06-17790729

2024 Premiumimport.nl
Website en vormgeving: