Van A tot Z alles goed geregeld!

Over ons

Inmiddels hebben wij ruim 15 jaar ervaring in de autobranche en houden wij ons sinds 2008 bezig met het importeren van auto's vanuit het buitenland. Premium Import is onderdeel van MDJ Auto's, MDJ Auto's is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte auto's.
 
Door de toenemende vraag naar het importeren van auto's en bedrijfswagens vanuit het buitenland zijn wij gestart met het aanbieden van onze importdiensten. Wij bieden hierbij een totaalpakket aan door het gehele importtraject voor u te verzorgen van a tot z. Daardoor wordt het importeren niet alleen makkelijk voor u, maar u loopt bovendien geen risico's.
 
Wij van Premium Import zijn volledig onafhankelijk daardoor kunnen wij een auto aanbieden die precies bij uw wensen aansluit. Wij importeren veelal jong gebruikte auto's en youngtimers van de premium merken zoals bijvoorbeeld; Audi, BMW, Land Rover, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen.
 
Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op om uw wensen te bespreken.Enkele voordelen van Premium Import

Volledig onafhankelijk en zelfstandig Snel en vakkundig
Internationaal inkoopnetwerk Inruil van uw huidige auto is mogelijk
RDW-erkend importbedrijf Financiering mogelijkheden
Garantie mogelijkheden


Kom langs of maak een afspraak!

Premium Import
Contact : Martin de Jong
Adres : De Roede 2 (showroom), 8801 RC Franeker
Telefoon : 06-17790729
E-mail: : info@premiumimport.nl

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak!